Container Icon

Suka Pelangi Saya?

..:: hari konvokesyen saya ::..

~ sns cerita tentang ~
Salam Alaik

Peristiswa 1 : Majlis Konvokesyen Ke- 2 Kolej Universiti Mahsa (Kolej Medikal dan Sains Bersekutu) untuk jurusan perubatan khusus Fisioterapi, Farmasi, Dental Surgery Assisstant, Environment Health, Radiologi, MakmalTeknologi Perubatan

Lokasi : Putrajaya International Convention Center (PICC)

Masa : 2.30-5pm

Jom tengok gambar je la ye!

sebelum bertolak ke PICC
kami gadis melayu di dalam kelas
sebelum majlis
BFF *SNS*
best friend 'gaduh'
Valen and me =)
usai majlis
my batch with lecturers
my convocation presents =) tq K.Zati
Terima Kasih Mak
Terima Kasih Abah <3
Intan Payung saya

Tq all <3>
-------------------------------------------------------------------------------

Peristiwa 2 : Family dinner ( keluarga saya bersama mertua K.Mila dan keluarga dari Kedah )

Lokasi : Village View

Masa : 8.30pm - 12am
besan
sisters ( im the darken ;P )
abang dan K.Zati
siblings.. kalau kak la ada kan seronok
23 orang meraikan =)
ipar duai + biras dan besan

Sujud syukur pada Allah atas nikmat kegembiraan atas semua yang saya peroleh. Buat keluarga tercinta yang sentiasa menyokong+membantu serta bersusah payah untuk saya.Terharu sangat T______________T.
Buat teman-teman seperjuangan, moga ilmu dan amalan kita ni diberkati dan gunakanlah sebaiknya.Berbaktilah dengan penuh keikhlasan! Sungguh, kita dah mula rindu korang semua.
Maaf atas segala khilaf yang ada
officially im a Physiotherapist =)

P/s : entry khas buat kak la yang dirindui =)
.. Lepas ni ada cerita di Konsert Opick pula.
GAMBAR : (di sini)

Jantung Buatmu : Mengejar ilmu itu ibadah, moga apa yang diperolehi disulami dengan keikhlasan, keberkatan dan terus istiqomah beribadat kepada ALLAH. Terima kasih Allah atas nikmat kurnianMU. Tiada ungkapan selain Alhamdulillah. Saya sayang sangat keluarga saya!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

arina said...

oh my my my. sgt seronok melihat gmbr2 konvo dan juge jamuan tu. =D

Izzah Marzuki said...

wana,

tahniah ye!
dah jadi physiotherapist eh!

alhamdulillah..

bytheway, sian ayah wana k.izz tengok.. tp x pe, nampak semangat dia kuat! dia musti bangge ngan wana kan.. ;)

ooo village view.. 700m dpd umah k.izz.. ehehe..

chAq said...

Arina : Arina pon tak lama dah. Nanti dah jadi Dr Arina mesti lagi meriah.. =)terima kasih ya

K.izz : Terima kasih kak. Eh, dekat ye.hehe. akak BBB ke?

Atiqah Abdullah said...

Salam.hai saya jumpa blog ni masa google tentang mahsa.saya berminat nak sambung degree kesihatan persekitaran.Boleh saya tau course ni ada x dekat mahsa kl?tq :-)