Container Icon

Suka Pelangi Saya?

::: AKUAN JANJI :::

cAtAtAnku ~ sns ~
Wah, janji apa la tu..
Bahawasanya saya,
xkan membaca novel yang saya beli minggu lepas hingga saya tamat VIVA~
Minggu depan Rabu dan Khamis adalah penentunya..
Moga2 dapat marks yang sangat gao!
Bertukus lumus saya prepared ( padahal tu baru Paeds, belum lagi Neurology yang kompem
boleh trs koma beberapa jam then ms dan o&g )..

Tolonglah ( sambil tangan menadah macam a beggar je )...
Pastu, Ya Allah..bukakanlah pintu hati saya ni supaya rajin membaca buku perubatan~
Kena juga baca kalau x... exam hancussss weehhhh.. tahniah la nnt kalau kena ulang.
xmau3x...
So, apa y penting?? kerjasama..iaitu : antara hati+otak~
cik heart ke liver...n cik brain...
tolonglah gadis gila ni. kalau dia x belaja, ketuk2 je paler dia nih..
Makanya, mata juga xleh rehat lama2 lepas nih.. 2jam sehari cukup!!
Deal ya.. Moga cik tangan boleh jawap exam dgn cemerlang juga..

Note : There's the will there's way... [s] t [u] d [y] for August~ doakanlah tuk saya!!!

p/s : xda hati..xda perasaan nak balik KKB.. tolong la!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

~tEnTaNg KiTa~ said...

laling..rajin2 la stdy..
jgn malas2..jgn jd mcm kte dlu siap kna wat short sem..tak nk kan???
kalau tak nk..stdy rajin2..buang bnda2 yg tak pnting ni dlu..nnt dah abs exam, leh enjoy smpai tak tau nk enjoy mcm mana da..smpai tak larat nk tdo..tak larat baring..tak larat mkn..

GUD LUCK..stdy rajin2..dah2..stdy..jgn leka lg..

chAq said...

laling...dah xsnngp ngadap buku y tebal.. tolong3x..
tp kamu betul.. jgn buang masa! mari study~