Container Icon

Suka Pelangi Saya?

3jAm bErsAmA yAng tErsAyAng =)

cAtAtAnku ~ sns ~
Ok,kAli ni nak citer pasal anak kesayangan saya ni...
zArA dAnishA AizA!

kAn ke dah sebulan 2minggu saya x ketemu dengannya..

mAkA [r] I [n] D [u] tErAmat lah kat dia ni....
,
Sha sampai pun saya x sedar kos ada kat atas ( zZzz)

tunggu dia dr subuh smpi 7.30am,
pastu trsZzzzz~

bAngun dlm 9.20am,
trn bawah ada lak c kecik ni tgh tdo dgn mAk lOng dia..

ape lagi trs peluk cium dia, trs terjaga..
nAsib dia senyum2 simpul...

kAwAi...kAmu sgt cumeyy!

Oh, sebab c kecik ni ke umah kajang nih kos ummi nya ( k.mila ) ada kelas.

tArA, kEadaan di mana saya dan dia pon belum mandi pg..trs meriba n menSNAP dia. pElUk cIum tuk kamoooo!!!!

mAri nAik tAnggA pUla..
( fAv dia la nih, leh main letop+dgn lagu Mad : Selawat Syifa' .. SiAp nyanyi2 lagi.. )


huh, nI lAh tAngga kegemaran dia..
pantang,mesti nak turun naik..

tapi suka sgt panggey ucu dia..
sAmbil tgn melambai2.."mai,mai"

sungguh kedahan benooo!!haha..
pErAk+kEdah!

kAn dAh kAta, nI jE lA perkara paling wajib dia la yang dia suka buat
siap cium lagi screen letop tu ( pantang org kata 'sayang')
lagi2 kalu ada pic baby ( padahal pic dia sendiri ).

Suka sgt dia tgk pic sendiri + ucu cumeyy dia~
sAat yang paling mengembirakan c cumeyy kecil ini
bErEhAT sEbENtAr bErsAmA-sAmA sUsU bOtOl AnAkku~
mAIn kEmbAli~ siAp bErlAkon berbagai tu yang xtahan!!
Oh, yang paling lucu..
boleh ke, time akak nak ngemas cari baju tuk Sha pakai pas mandi
dia leh dtg dr pintu ( main2 p keja td ).buka tag nama
terus datang kat beg Vitagen merah ( pampers+baju)..
Apa lagi, mmg suka la dia.
Punggah semuanya..
Tau, ape dia nak wat?? dia nak masuk dalam beg tu.
Tgk saja la pic tu,sungguh happy dia masuk.
bila nak zip mana muat daa~
Last2 dia kuar,dia simpan balik pampers dia.
Bagus sungguh sayang Ucu ni :)
Pastu dia ternampk VCD Winter Sonata,ala citer korea tu..
dia main n lasty,dia pijak atas vcd tu..ham to the peh :hAmpeh sungguh!!
tu pokok mas secotek,tp layu dah kos lama xberjaga..
Akak kan ke Bandung last week..
Cumeyy tu pegi petik daun nak kasi kat akak.. NAH...
yang nih, tgk je la pic tu..baca je kat dalam gmbo tu
mAndi pula..adoi, Ucu ni..malu la Danisha...ehe ;p
Perut dah la buncit kan3x..
Masa ni saja je letak 2 ekor kura2 saya sekali..mmg sah2 la c kecik tu takut..
tgk aja la dia,duk tepi2...muka cuak gila siap garu2 paler..
camner la nak lepas niii??
panggey Ucu je la....
Ni yang sedey nih, dah nak balik pon...
siap ada spect itam lagi kos panas..

Sekian saja citer 3 jam bersama cumey sayang ni..Adoi, x puas rasanya!!Ari2 pon xpuas duk dgn dia ni.Masa tepon mak aka opah,malu2 le dia..
But at least terubat rindu nak jumpa dia nih :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Semalam ( Sabtu : 23.5.2009) : Hari datingku lagi..dating ke?? single dating..aka pegi MV sorang2 lagi, actually p anto hp la..haisshh,next week pulak siap! Then jln2 la p tgk nak wat spect. Kali ni, kembali ke spect asal : frameless!!
Then, betapa bosannya hidup smlm..g masuk JUSCO, nak masak fettuccine n cendawan goreng tepung!! Just 3hours shopping alone :) Balik umah, masak.makan.makan.makan.online!!!

Note : Malam td ada kejutan! Oh, saya terima tulip dgn rela hati..Terima kasih =)

Note 2 : Nak masak cendawan lagi, pastu mengemas n pulang ke KKB

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

aNa_mE said...

lingg..pe mksd tulip tu..story la kat kte..

chAq said...

tulip tu bunga..ehe!
kan ke moscow sedang mekar tulipnya!! kita suka..
dia kasi pics n video~

aNa_mE said...

waaahh..pasti si dia yg istimewa kan..
semoga berbahagia..kte sgt happy kalau kmu juga happy..

SNS said...

laling..kita doa.kita tawakal.
moga2 segalanya dpermudahkan...
:)..
happy kita happy kamu..
begitu jua sebaliknya :)

KS said...

Salam Wana. KS baca di plurk kamu tadi, ayah kamu sakit ye. Semoga dia cepat sembuh.

p/s: I wonder who is that someone in Moscow. Do I know him? Hihi.

SNS said...

Ks, Thanks ya! Alhamdulillah.. abah patah tgn je..y lain ok..

Someone..errr, mungkin kenal :)