Container Icon

Suka Pelangi Saya?

Tag Cikgu Siti

cAtAtAnku ~ sns ~
Tag lagi,dan sebetulnya takda mood langsung nak update blog.
Makanya layan saja tag yang ada..
Mari-mari sesiapa yang mahu tag saya sebab keRAJINan yang melampau ni


1. Soalan ini terpksa dipdmkan...
++ tiada jwpn yg sesuai [ikut cikgu Siti]

2. How did u feel when u woke up this morning?
++ Segar bugar sebab nak bersahur. Makan nasi lagi tu

3. Who was the last person / people you took photo with?
++ K.La @ Melaka

4. Would u consider urself spoiled?
++ little girl [before Danisha was born].. What u think?

5. Have you ever had a best friend who was of the opposite sex?
++Annas :) [jangan perasan lebih ek Nas but seriously u r my best pal]

6. Do you want someone to be dead?
++ nope

7. What does your last text message say?
++ " Siti, gloves kalau expired boleh guna lagi ke?"

8. What are you thinking right now ?
++ Nothing...focus menjawab tag ni

9. Do you want someone to be with you right now ?
++ Memang bersama mak abah dan kakak 1st n 2nd [kejap lagi nak pulang ke Kajang]

10. What was the time you went to bed last night?
++ 12.++ lepas gaduh2 rebut bantal dengan K.La..ehe

11. Where did you buy the tee you are wearing now ?
++ The Mines [Hang Ten]

12. Is someone on your mind right now?
++xda..masih fokus menjawab tag ni

13. Who was the last person who text you?
++Intan

TEN Lucky Person to do this quiz.

1- AnaFarzana lalingku
2- Mr Semut [Annas, tolong la buat tag]
3- Arina comel
4- K.Noi
5- Nad
6- K.Natt
7- K.Izz
8- IzatSilantra
9- Chef Jull
10- K.Adee


14. Who is no.2 having a relationship with ?
++ Cik Keah kot..haha. Annas, jawablah !!

15. Is no.3 a male or a female?
++ gegerl..

16. If no.7 and no.1 get together , would it be a good?
++ Merepek.. 1: dah ada BF. 7 : dah kawen dah mereka berdua adalah perempuan maaa

17. What is no.1 studying about?
++ Chemical Engineering

18. When was the last time you chatted with them?
++ selalu juga di Ym, Fb or Plurk

19. Is no.4 single?
++ K.Noi, jawabkan..ehe

20. Say something about no. 2.
++ Mr Semut saya

21. What do you think about no.3 & no.5 being together?
++ Arina+Nad=sisters

22. Describe no.9
++ Chef Jull @ Plurk

23. What will you do if no.6 and no.7 fight ?
++ babab nak?? ke nak kena cepuk..Ampun K.izz

24. Do you like 8?
++ saya suka semua kawan saya

25. How about 10?
++ K.Adee, wat pe skrg??

selesai....yang ditag, silalah merajinkan diri ya

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

izzahsakinah said...

hehe. aci ek aci ek. dah jawab tag ni =p

ღ~n0n0i~ღ said...

Dah jawab gak tag ni cik wana intan payung.. jadi takyah jawab dah la kan..

and..

im single..sebab tak kawin lagi.. hihihi

Izzah Marzuki said...

ok wana..japgi k.izz jawab tag ni..
eh tapi rasanya yg aritu pun mcm lom siap je! iskk... nak kena cepuk diri sendri ni.. hihihi ok ok siyes siyes.. :p