Container Icon

Suka Pelangi Saya?

Zara 2 : Zara Qaisah Nyla

~ sns cerita tentang ~
Assalamua'laikum wbt

Puji-pujian selayaknya buat Sang Pemilik alam. Selawat dan salam ke atas junjungan Nabi Muhammad Sallallahu alayhiwassalam.

14 Julai 2010 / 6.45pm
Zara Qaisah Nyla Bt Suhaimi
3.4kg

Hari 1
Hari 2
Zara 2 Buka mata :)
belahan bibir.
air zam-zam dan lenyekan kurma
'Aku berlindung dengan kalimah-kalimah ALLAH yang sempurna daripada setiap gangguan syaitan dan setiap penglihatan yang jahat membahayakan'
(baca doa yang disimpan dalam hp)
Zara 1 jangan dilupakan :).
Zara Danisha Aiza 2y10m20d

Jeng-jeng, kalau yang tatau tu TAK PERLU nak teka teki cakap ni anak saya. Tapi nilah puteri-puteri kesayangan saya. Anak saudara saya (anak kakak saya).Alhamdulillah, bertambah lagi koleksi ahli keluarga ni :p. Mudah-mudahan kehidupan kami diberkati dan sentiasa dia jalan ALLAH :)

Nota : Yang hidup ada yang telah pergi, ada juga yang ditambah dengan kehidupan yang baru. Mudah-mudahan mereka yang telah pergi tergolong dalam golongan yang soleh dan solehah.Selamat hari lahir buat sahabat baik saya di Manipal University (Izyan Diana Harun).

p/s : Whoaaaa, tak siap kemas almari baju lagi :p


Jantung Hatiku : Innasolati wanusuki wamahyaya wamamati lillahi Robbil 'alamin

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

Noi❤AnL said...

Zara Zara yg cute! Tp kan smpi skrg tak dapat ingat nama sbnr zara 1. Hehe.
Zara 2 nak kena panggil ape,sayang?

chAq said...

Zara 1 : Zara Danisha Aiza.
Zara 2 panggil adik jer.ehehe

Noi❤AnL said...

Zara 1 dah kena panggil Kakak le ni kan.. hihihi...

Kakak & Adik.... Kakak mesti excited dpt adik..

chAq said...

memang panggil dia kakak since kakak kita pregnant dulu.
:)
dia excited tapi kadang2 kasar siket dengan adik dia