Container Icon

Suka Pelangi Saya?

My 1st contest : Eikasyaza's Green Contest

~ sns cerita tentang ~

Syarat-syaratnya adalah :

Jadi follower saya (tak nak pon xpe.. tapi credit kepada yang follow)
Buat simple entry pasal contest nie and letak picture kat atas di blog korang.. jangan lupa link ke blog i ye..
Letak gambar korang (sorang2 je) memakai pakaian berwarna hijau dan di kelilingi kehijauan
(contoh : pokok-pokok ke, kat taman ke, macam-macam lah)

Tinggal url entry korang di comment box entry ni ye.. senang i nak p check..

Hadiah :

Kategori Lelaki : One Drop Perfume (Men Set)
Kategori Wanita : One Drop Perfume (Woman Set)
Pemenang boleh pilih mana-mana set yang diorang nak okei

Tarikh Tutup :

07 Julai 2010
(Jam 11.59 malam)


Taken from : [LINK]

Ok, for a very first time i am joining a contest. hehehe. I knew this contest from my lovely laling AnaFarzana. So, what i feel like to join is because of green green green green green . As u can see, my t.i.t.i.a.n perjalanan is so greenie right? And ya of coz, green is calmness and that why i love to write my secret heart here.

Tentang contest ni, syarat-syarat tertera di atas dan tahniah buat penganjur :
Eikasyaza's Green Contest sebab sangat mencintai hijau..It's all about green !!

Tara....ini pic saya beberapa bulan yang lalu.
Bertemu my bff yang akan ditukarkan bertugas di Hosp pantai Puteri penang...
Dalam keadaan ayah yang sedang sakit di IJN, sempat juga saya bertemu kawan2 yang
senantiasa sibuk dengan kerjaya.... :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

IRIS said...

Selamat berjaya contest nya.

btw, Wana comel dalam gambar tu....



suka jantung hihihihi