Container Icon

Suka Pelangi Saya?

tEnAng sukA dAn sEdIkIt dUkA **

cAtAtAnku ~ sns ~
salam... nih arini.. opss, dah masuk 11.3.2009 nih..aiyak, so, semalam was ma 1st day in fInAl sEm fInAl yEar.. make it short n sImply, as usual.. kena cErAmAh baik punyaaa dari mummy kami kos of a simple regulation ( uniform ).. thnks mAdam!!! but i duwan to elobarate more kos im very lazy to story ( s u noe me..a malas gerl,kekeke ) saje nak tempek pics dInner ritu kat VILLAGE VIEW.. best berpOsing + kEnyANg n pUas hAti.. dinner sempena gaji pertama engineer kesayangan saya..ehe n sempena birthday kak zAti.. jUz enjOy the pIcs
bEsdAe cAke

pOsIng b4 kUar** ( saya mmg suke bergambar n amik gmbr )

view2 y mmg best kat rest tu

cut the cAke

rEmIx


sElEsAi mAkAn*
aksi makan n afta makan.. ( Abg paid the bil ) ehe..mOge mUrAh rEzEki**

nOte 1 : kak la, best gile tempat tu..ahaks ( tmpt mana je x best kan kalo kita sume pegi ) nnt u balik kita pegi k.. makanan die best bangat dOng!! xyah dah g bagan lalang**

note 2 : pembelajaran mula lagi** jgn tEnsIon2..

note 3 : mOge AnnAs cEpAt sEmbUh ye.. haishh, terkejut saya kamu masuk spital** ( annas bukan kekasih gelap mahupOn tErang saya..hArAp maklum)

note 4 : penerangan pade setiap entry agar tiada salah paham berlaku krn makin ramai pembaca blOg nih ( blog sesuka hati saya je nih .. nO hEart fEelin' )

note 5 : saya sgt2 sayang keluarga saya !!!

dIs is the way i live ma life.. feel free to everyone who feel uneasy with ma blog tO comment..em, ma nAwAitU is nOt tO shOw off anythings but it is juz to share to ma famili members !! thnks neway to all of u~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

aNa_mE said...

annas msk hsptl?
why?? ohh no..nape kte tak tau..
sakit pe?

chAq said...

die demam.. doc suspected dengue . but kena thn dari ahad ritu, til today ( 12.3 ) due to low level of platelets ..admit hosp kampar